HOW MUCH YOU NEED TO EXPECT YOU'LL PAY FOR A GOOD قیمت پمپ ضد اسید

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good قیمت پمپ ضد اسید

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good قیمت پمپ ضد اسید

Blog Article

الکتروموتور : بخش دوم هر پمپ ، بخش راه انداز آن می باشد که معمولا الکتروموتور است ، این الکترموتور میتواند الکتروموتور استاندارد تولید شده و یا حتی موتور پمپی ( دی اسمبل شده از پمپ های آب معمولی ) باشد. با توجه به نیاز و انتخاب کاربر، انتخاب الکتروموتور ایرانی ، چینی و یا دیگر برندهای خارجی برعهده مشتری می باشد .

کاربرد chemical pump در صنایع غذایی از قبیل تزریق کنسانتره به مواد غذایی، اسید به نوشابه و غیره

پمپ اسید سولفوریک

این پمپ ها با ابعاد مختلف جهت انتقال مواد شیمیایی بدون هیچ گونه ضربه و پالس هستند و سبب جلوگیری از تخریب ماده شیمیایی و یا تغییر در آن می شوند.

از لوله‌های ورودی و خروجی با جنس نرم لاستیکی استفاده کنید که با توجه به سیال پمپ شده به خوبی قابلیت آب بندی دارند.

پمپ پلیمری گاه به غلط پمپ شیمیایی نامیده می شود که این نام از لحاظ فنی غلط می باشد. از دیگر نام های این محصول می توان به پمپ ضد اسید یا پمپ مگنتی اشاره نمود.

هر پمپ اسید شامل دو بخش اصلی میشود که قیمت آن با توجه به این دو بخش قابل محاسبه میشود 

طرز کار پمپ های اسیدی به این صورت است که از پمپ ها ورودی سیالات توسط حرکت چرخشی پروانه درون موتور الکتریکی انجام میشود ، به این معنی که با حرکت پره های پروانه به سیال ، انرژی داده میشود باعث حرکت آن به سمت خروجی و خروج از دستگاه به صورت پر فشار رخ میدهد؛ به این دسته از پمپ ها پمپ جابه جایی مثبت میگویند.

ماشین آلات کشاورزی تجهیزات گلخانه تجهیزات آبیاری تحت فشار کود ماشین آلات دام و طیور و آبزیان محصولات ساختمانی

 بدنه پمپ : بدنه پمپ ساختار اصلی پمپ ضد اسید را تشکیل می ‌دهد و وظیفه حفاظت از اجزای داخلی را بر عهده دارد.  

توجه به انتخاب صحیح پمپ ضد اسید و نگهداری منظم آن، می ‌تواند به افزایش عمر مفید و کارایی سیستم‌ های صنعتی کمک شایانی کند. 

در این نوع پمپ‌ها انرژی الکتریکی‌ای که به موتور وارد می‌شود باعث چرخش پره‌های پروانه خواهد شد. این چرخش به سیال فشار وارد کرده و آن را با فشار به خارج منتقل می‌کند.

دوزینگ های پنوماتیکی از دیگر انواع رایج و کاربردی در صنایع مختلف می باشد که با انرژی باد عمل می کند. باد فشرده شده در پمپ منجر به حرکت شفت و انجام عمل تزریق می گردد.

هیچ get more info تفاوتی بین این پمپ ها وجود ندارد و پمپ تفلونی و پمپ پلیمری تنها نام های دیگر این پمپ ها هستند که بین مشتریان گرامی از قدیم رایج شده است

Report this page